Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Ny kontrakt støytiltak utenfor basen

Vi inngikk i dag, 12. september, kontrakt med FVS Entreprenør AS om Entreprise 4 – støytiltak utenfor basen.

- Det er positivt at et lokalt firma vant konkurransen og dermed får sjansen til å utføre arbeidene med støyisolering utenfor flystasjonen, sier Carl Oscar Pedersen, vår eiendomssjef i Forsvarsbygg kampflybase.

Over 650 boliger er hittil befart for vurdering av støytiltak og total ca. 50 boliger er per i dag i prosess med å få utført tiltak.  På Brekstad i dag inngikk vi en ny kontrakt for utførelse av støytiltakene utenfor basen – entreprise 4. Kontrakten går til det lokale firmaet FVS Entreprenør AS vant anbudskonkurransen. Entreprise 1-3 utføres av Byggmester Strand AS og har total utgjort 105 boliger.

- Vi ser frem til å samarbeide med FVS Entreprenør om denne entreprisen. Det er viktig at dette utføres profesjonelt og ordentlig slik vi ser at tidligere entrepriser blir gjort, sier Pedersen.

Tiltak på vinduer, vegger og tak
Aktuelle støyreduserende tiltak kan være utskifting av ventiler og/eller vinduer i noen eller alle rom med støysårbar bruk (oppholdsrom). Det kan også være behov for å gjennomføre tiltak på vegger og/eller tak. Tiltakene vil variere og tilpasses hvert enkelt bygg for å følge reguleringsbestemmelsene.

Kontrakten innebærer oppstart i løpet av høsten, og arbeidet med de 67 boligene skal være fullført i september 2018. Kontrakten har en verdi på 23 millioner kroner inkludert medverdiavgift.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.