Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Harstadbygg Entreprenør AS med ny kontrakt på Evenes flystasjon

Flystasjonen er fortsatt under utvikling og det skal nå bygges et nytt kontor- og lagerbygg for Forsvaret.  

- Forsvarsbygg er til for å levere bærekraftige og kosteffektive bygg som understøtter Forsvarets behov, i fred, krise og krig. Nytt kontor- og lagerbygg på Evenes er et godt eksempel på dette. Bygget vil bidra til økt forsvarsevne på Evenes flystasjon, forteller seksjonssjef for kapasitet Luft i Forsvarsbygg, Thomas Helland.  

- Viktig bygg for oss 

Ove Iversen i Forsvaret sier at dette kontor- og lagerbygget vil samle aktiviteten deres, og gjøre mange funksjoner mer effektivt med å være samlet inne på flystasjonen.  

- Vi ser frem til at bygget står ferdig til neste sommer. Bygget vil dekke vårt behov i distriktet. Planleggingen og utviklingen av bygget har vi vært med på hele veien. I tillegg går kontrakten til en lokal entreprenør, og det er vi også godt fornøyd med, forteller Iversen. 

Totalentreprise signert 

Kontrakten, totalentreprisen, ble signert mellom Forsvarsbygg og Harstadbygg Entreprenør AS 2. mai i år. Rammen er på 57 millioner kroner inkl. MVA. 

- Vi er godt i gang med detaljprosjekteringen, og vi vil signere avtaler med underentreprenører frem mot sommeren. Vi er godt fornøyde med å få ny kontrakt med Forsvarsbygg på Evenes, forteller daglig leder Martin Mathisen i Harstadbygg Entreprenør AS.  

De regner med å starte opp i løpet av sommeren, og bygget skal etter avtalen være innflyttingsklar i løpet av neste sommer.  

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.