Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Flere drømmer om Forsvarsbygg

​Stadig flere ingeniørstudenter ønsker å jobbe i Forsvarsbygg. Det viser årets Universum-rangering over de mest attraktive fremtidige arbeidsgiverne blant studentene i Norge.

Over 15000 av landets studenter er spurt i årets Universum-undersøkelse, der studentene blir bedt om å rangere hvor de helst vil jobbe i fremtiden. For andre år på rad, klatrer Forsvarsbygg på topp 100-lista over ingeniørstudentenes mest attraktive arbeidsgivere.
– Forsvarsbygg mottok i dag diplom for å ha steget hele 14 plasser fra fjorårets rangering. Med årets 48. plass er vi nå på topp 50-listen. Det er moro å se, sier Anne Johnsrud, seniorrådgiver for strategi og utvikling i Forsvarsbygg.

Søker trygge jobber
Universums undersøkelse viser også at 56% prosent av de spurte studentene sier at sikker og stabil jobb er det viktigste kriteriet for dem når de skal søke jobb.
– Forsvarsbyggs betydelige økning på listen kan skyldes flere årsaker. Mye tyder imidlertid på at et usikkert arbeidsmarked gjør at flere ser til Forsvarsbygg. Vi har sett at mange nå søker seg vekk fra olje og gass-virksomhetene og inn i bygg- og anleggsbransjen. Økningen blant andre offentlige virksomheter som Statens vegvesen, Jernbaneverket og Oslo kommune kan tyde på at dette er en trend, sier Johnsrud.

Medarbeidere anbefaler Forsvarsbygg
Forsvarsbygg har fornøyde medarbeidere. På Forsvarsbyggs medarbeiderundersøkelse i fjor svarte åtte av ti medarbeidere at de vil anbefale Forsvarsbygg som arbeidsgiver. – Interessante arbeidsoppgaver og mulighetene for faglig utvikling slår særlig positivt ut hos oss. Det er gledelig at studentenes preferanser synes å stemme med hvordan våre medarbeidere faktisk opplever Forsvarsbygg, sier Johnsrud.

Kvalifiserte søkere
– Det er gledelig at studenter ser Forsvarsbygg som en spennende arbeidsplass. At vi er attraktive ser vi også ved at Forsvarsbygg i dag får godt kvalifiserte søkere til de fleste utlyste stillingene, sier HR–rådgiver Borgar Kristinsson. Forsvarsbygg skal ha riktig kompetanse til rett tid, og da er det viktig at vi er kjent på kartet over attraktive arbeidsgivere.

Bygget for din utvikling
– Det er viktig at vi fortsetter å dele og vise frem det utall muligheter av spennende oppgaver og utviklingsmuligheter vi har i Forsvarsbygg. Det er ikke tilfeldig at vi sier at Forsvarsbygg er bygget for din utvikling, sier Johnsrud.

Les pressemeldingen fra Universum her.

Bildetekst over:
Første bilde: – Det er moro se at stadig flere unge ønsker å jobbe i Forsvarsbygg. Det er viktig at vi fortsetter å dele og vise frem det utall muligheter av spennende oppgaver og utviklingsmuligheter vi har i Forsvarsbygg. Det er ikke tilfeldig at vi sier at Forsvarsbygg er bygget for din utvikling, sier Anne Johnsrud, seniorrådgiver for strategi og utvikling i Forsvarsbygg. Foto: Arve Rosland.

Andre bilde: – Det er gledelig at studenter ser Forsvarsbygg som en spennende arbeidsplass, sier HR-rådgiver i Forsvarsbygg, Borgar Kristinsson. Her holder han Årets klatrer-diplomet som Forsvarsbygg mottok fra Universum torsdag. Foto: Anne Johnsrud

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.