Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Sikringskonferansen 2022

Sikring av bygg, anlegg og eiendom i en uoversiktlig fremtid - Hvilke muligheter og utfordringer møter oss i morgen?

25-26. oktober 2022
Kl. 08.30-16.30
Sted: Oslo Kongressenter
Pris: 5900,- for fysisk deltakelse/ 3900,- for tilgang til livestream (priser eks. mva.)

 

PÅMELDING TIL ÅRETS KONFERANSE ER NÅ STENGT

Vi lever i en spennende og utfordrende tid. Nye trusler, ny teknologi og ny politikk setter sitt preg på beskyttelse-, sikring-, og sikkerhetsfeltet.

I 2021 fokuserte sikringskonferansen på hvordan de siste 10 årene har formet beskyttelse og sikring av bygg, anlegg og eiendom. I år ser vi framover! Hvilke utfordringer og muligheter kan vi vente oss de kommende årene? På årets konferanse vil du høre foredrag som tar for seg fremtidige utfordringer og muligheter innen sikringsarbeidet. Det blir innlegg fra forsvarssektoren, industrien og egne foredrag fra Forsvarsbygg. 

 

Program

Program A4_2022_Side_1.jpg

Program A4_2022_Side_2.jpg

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer på programmet.

 

Påmelding

Ordinær påmelding til Sikringskonferansen 2022 er nå stengt.

Avmeldinger etter 11. oktober belastet 50 % frem til og med 24. oktober. Etter dette belastes påmeldingsavgiften i sin helhet. 

 

Faktureringsinformasjon for ansatte i forsvarssektoren:
Det er et eget felt for fakturareferanse i påmeldingsskjemaet - her fyller dere inn innkjøpsordre (IO). Det er Forsvarsbygg som utsteder faktura, sjekk med fakturaavdeling i din organisasjon for å få Forsvarsbyggs leverandørnummer. Ta kontakt på konferanse@forsvarsbygg.no dersom noe er uklart.

 

 

Dette er Sikringskonferansen

Forsvarsbygg ved Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg (NKSB) inviterer til to-dagers konferanse om beskyttelse og sikring av bygg. Konferansen er Norges største faglige arena for alle som arbeider med problemstillinger knyttet til beskyttelse og sikring av bygg.

Vi inviterer foredragsholdere fra inn- og utland til å dele kunnskap og erfaringer, samt sette fokus på aktuelle problemstillinger og utfordringer innen sikringsområdet.

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.