Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

UTVIKLE DEG hos oss

I Forsvarsbygg er vi opptatt av at våre medarbeidere skal ta ut sitt fulle potensial. Hvis du har viljen og evnen har vi midlene til å føre deg videre i din karriere. Vi utvikler fremtidens ledere og fagpersoner.

Du får utvikle deg hos oss

Kompetanse er Forsvarsbyggs viktigste virkemiddel for å sikre fremtidens eiendomsløsninger. Vi mener den beste arbeidsplassen er den som gir deg faglig utvikling. I Forsvarsbygg får du sjansen til å vokse både som medarbeider og leder. Dette er viktig for å plassere oss der vi ønsker å være, som ledende i vår bransje.

Unike prosjekter – ting du ikke får gjøre andre steder

Vi gjennomfører store og komplekse byggeprosjekter for Forsvaret. Det krever avansert teknologi og gir ekstreme krav til både drift og sikkerhet. Forsvarsbygg er et ideelt sted å være for deg som er på jakt etter unike utfordringer.

Hva slags kompetanse trenger vi?

Vi skal sørge for at Forsvaret har funksjonelle bygg og anlegg der de kan øve, trene og bo. Vi er til stede i hele landet, og dette gir kjennskap til lokaleforhold, faglig forankring og nødvendig nærhet til Forsvaret. Vi trenger derfor medarbeidere med kjennskap til lokale forhold og kompetanse innenfor alle sider av eiendomsforvaltning.

Nyansatte

Alle nyansatte i Forsvarsbygg går gjennom et todagers introduksjonsprogram som gir et innblikk i vår mangfoldige virksomhet.

Vil du ha mer utdannelse?

Vi sponser ingeniørstudier, mastergrader, doktorgrader og forskningsprosjekter og annen relevant utdanning. Forsvarsbygg har en egen prosjektlederskole. Den kan tas i flere nettbaserte moduler og gir deg sertifisering og 30 studiepoeng. Dessuten kjører vi kontinuerlig interne kurs i forhold til aktuelle standarder og lover vi må forholde oss til.

Vil du bli en leder?

Vi har ambisjoner om å være ledende innen offentlig eiendomsforvaltning i Norden. Da må vi utvikle våre egne ledertalenter. Vi gjennomfører egne mentorprogrammer for kvinner som ønsker ledende stillinger, og vi har gjennomført talentprogrammet "Forretningsutvikling og ledelse" i samarbeid med Handelshøyskolen BI. I Forsvarsbygg har vi et våkent øye for talentene.

Vil du reise?

Hos oss er skrivebordsjobber sjelden stillesittende. Vi samarbeider med fagmiljøer i mange andre land. Vi lar deg gjerne reise ut for å amarbeide med de som har kompetansen du trenger til dine prosjekter. I Norge er vi representert over hele landet, og du kan komme ut i felten og bli kjent med lokale forhold.

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.