Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

UTVIKLE DEG hos oss

I Forsvarsbygg er vi opptatt av at våre medarbeidere skal ta ut sitt fulle potensial. Hvis du har viljen og evnen har vi midlene til å føre deg videre i din karriere. Vi utvikler fremtidens ledere og fagpersoner.

Du får utvikle deg hos oss

Kompetanse er Forsvarsbyggs viktigste virkemiddel for å sikre fremtidens eiendomsløsninger. Vi mener den beste arbeidsplassen er den som gir deg faglig utvikling. I Forsvarsbygg får du sjansen til å vokse både som medarbeider og leder. Dette er viktig for å plassere oss der vi ønsker å være, som ledende i vår bransje.

Unike prosjekter – ting du ikke får gjøre andre steder

Vi gjennomfører store og komplekse byggeprosjekter for Forsvaret. Det krever avansert teknologi og gir ekstreme krav til både drift og sikkerhet. Forsvarsbygg er et ideelt sted å være for deg som er på jakt etter unike utfordringer.

Hva slags kompetanse trenger vi?

Vi skal sørge for at Forsvaret har funksjonelle bygg og anlegg der de kan øve, trene og bo. Vi er til stede i hele landet, og dette gir kjennskap til lokaleforhold, faglig forankring og nødvendig nærhet til Forsvaret. Vi trenger derfor medarbeidere med kjennskap til lokale forhold og kompetanse innenfor alle sider av eiendomsforvaltning.

Nyansatte

Alle nyansatte i Forsvarsbygg går gjennom et todagers introduksjonsprogram som gir et innblikk i vår mangfoldige virksomhet.

Vil du bli en leder?

Dyktige ledere er en viktig innsatsfaktor for at Forsvarsbygg skal kunne levere på sitt oppdrag. Vi ønsker å utvikle modige og ansvarlige ledere som har kunnskap og etterlever våre verdier. Vi har utarbeidet et lederprogram for alle lederne i Forsvarsbygg for å utvikle våre ledere gjennom kurs og samlinger.